Framed Video bewerking & digitalseren

 

Je kent het volgende waarschijnlijk wel: je hebt tijdens de vakantie, bruiloft of reünie enthousiast gefilmd en gefotografeerd omdat het zo mooi of gezellig was. Nu ben je thuis en denkt:  “Leuk, al dat beeldmateriaal, maar ik ga toch echt geen uren zitten kijken! Een film van een kwartier of een half uur zou leuk zijn, maar ja…hoe maak ik een mooie video van al die bestanden of tapes, waar ik ook af en toe nog eens met plezier naar ga kijken, of naar laat kijken? En wat zou het leuk zijn wanneer ook mijn foto’s daar in verwerkt zijn!”

FramedVideoStudio neemt deze klus graag uit handen! Je geeft aan welke beelden er absoluut in de video moeten zitten en wij zorgen voor een mooi eindresultaat. Wel is het eindresultaat ook afhankelijk van het beeldmateriaal wat je aanlevert. Slecht beeldmateriaal kan helaas niet worden omgetoverd tot een sprankelende kwaliteit. FramedVideoStudio kan echter wel een prettige video maken van jouw materiaal.  Je hebt er geen werk aan, maar kunt wel nagenieten van al dat moois!

Voor onze video-editing maken wij gebruik van Apple Final Cut Pro® en Adobe After Effects®.  Het beeldmateriaal wordt digitaal bewerkt en gemonteerd tot een uniek beeldverhaal. Foto’s kunnen worden bewerkt in Adobe Photoshop® en toegevoegd aan de video. De eventuele muziek, voice-over, animaties en speciale effecten maken het geheel uiteindelijk af.

Vraag naar de mogelijkheden!

Oude videobestanden in VHS, Hi8 (Digital8) en miniDV kunnen wij voor je digitaliseren naar bestand of op DVD branden.

 • Kwaliteit van beeld op videobanden gaat hard achteruit, beelden vervagen op den duur, laat jouw mooie herinneringen veilig overzetten en zorg er voor dat ze niet verloren gaan!
 • Kies uit onderstaande opties:
  • 1 videoband omzetten naar dvd of bestand (.avi, .mov, .mp4, .m4v, .mkv)  €9,95
  • 5 videobanden omzetten naar dvd of bestand (.avi, .mov, .mp4, .m4v, .mkv) €39,00
 • Geldig voor: VHS, MiniDV, Hi-8,  (max. 120 minuten per DVD)
 • videobestanden kunnen gratis via WeTransfer verzonden worden tot 2GB grootte, of op een zelf aangeleverde USB-stick worden geplaatst
 • Maak een afspraak via info@framedvideostudio.nl of telefonisch: 0031-6 14335378
 • Videobanden kunt u via de post opsturen of aanleveren bij FramedVideoStudio
 • Retourkosten: voor het terugsturen wordt €9,95 verzendkosten in rekening gebracht (geheel verzekerd). Ophalen bij de studio is uiteraard kosteloos